Golfdag 2015

Het is misschien wel het leukste evenement van het jaar. Met als uitgangspunt het steunen van een goed doel, maar bovenal een ontzettend gezellige leuke dag met elkaar!

Tijdens het jaarlijkse golftoernooi op 2 oktober haalden de Lionsclubs Zaanstreek en De Banne 5000 euro op voor Hospice De Schelp.

Dat bedrag was hard nodig om een noodstroomaggregaat aan te kunnen schaffen. De golfdag werd gehouden bij De Zaanse Golfclub. Zoals bijna ieder jaar was het die dag geweldig weer en de vele deelnemers zorgden er ook dit jaar weer voor dat de dag bijzonder sportief en gezellig verliep.
Ruim honderd deelnemers zorgen voor de mooie opbrengst. Ruim dertig sponsors zorgden voor de versierde koffie, lunchpakketten, borrelhapjes, haring Corenwijn en drankjes die dag. De loterij met gesponsorde prijzen was een succes er werden zeshonderd loten verkocht.
De wedstrijd bestond uit een unieke combinatie van Stableford handicap tot 20 (22 deelnemers) en vanaf 20 (35 deelnemers) en een Texas Scramblewedstrijd met 47 deelnemers.
De enthousiaste golfers sloten de dag af op het terras bij de golfclub waarbij de cheque werd uitgedeeld aan medewerkers van het Hospice.
Voor meer informatie over het Hospice: www.hospice-zaanstreek.nl

Klik hier voor alle foto’s van het Golftoernooi 2015

Het leuke golfevenement is een begrip aan het worden. Plezier, sport en ontspanning staan centraal deze dag. De foto’s spreken voor zich!

Microsoft Word - Document3

Cheque op schoorsteenmantel