NL Doet 2017

De Lionsclub Zaanstreek was op zaterdag 11 juni aanwezig bij zorgcentrum Nieuw Groenland in het Kalf. Daar werden de handen flink uit de mouwen gestoken en samen met andere vrijwilligers werden de diverse stukken tuin onder handen genomen, er moest een schuur worden gesloopt, aarde omgespit, en nieuwe plantjes worden geplant.

Een andere groep Lions ging aan de slag met een high tea voor de bewoners van Kleinschalig wonen, een besloten zorggroep. De ouderen genoten van de heerlijke petitfours en de bonbons die werden geserveerd.

Het weer was prachtig en zodoende was het voor bewoners van Groenland, Lions en overige vrijwilligers een geweldige dag!

We hebben er weer van genoten! Foto’s zijn ook hier te bekijken, klik hier.

 

 

IMG_7573 De inwendige mens moet ook verzorgd worden…


IMG_7581

Werk voor mannen…


 

 

IMG_7582

ondertussen zitten de dames aan de thee..


IMG_7584

Tsja..hoe nu verder?


 

IMG_7585

Wat vogels de tuin in lokken..


 

IMG_7586

Veel..veel zakken potgrond erop..


 

Over NL doet:

Het Oranje Fonds organiseerde op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. 

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.