Trappen voor het goede doel

Lions fietsen ruim 8000 euro bij elkaar voor Het Vergeten Kind!

Lions fietsen 8000 euro bij elkaar voor Het Vergeten Kind

Streek – Ruim achtduizend euro hebben de gezamenlijke Lionsclubs, Zaanstreek, Waterland en Kennemerland binnengehaald. De Lionsclubs hielden afgelopen zondag een grote fietstocht in de regio. De opbrengst van de dag: 8150 euro ging naar het goede doel, Stichting Het Vergeten Kind.

De Lionsclubs bestaan dit jaar 100 jaar en om dit te vieren werd de fietstocht gehouden met als doel geld ophalen voor Stichting Het Vergeten Kind. De Lions konden rekenen op veel fietsers, sponsors en kregen medewerking van VV Zaandijk, die ook het 100-jarig bestaan vierde. Op het terrein nabij de Zaanse Schans werden spelletjes gehouden, er konden nagels gelakt worden en zanger Benjamin van der Logt vermaakte het publiek. Er werd een loterij gehouden met leuke prijzen. ,,We kijken terug op een geweldige dag. Het weer was fantastisch dat scheelt ook, maar heel veel mensen uit onze clubs, daarbuiten en de deelnemers en sponsoren hebben er met elkaar voor gezorgd dat het een geweldige dag was. We hebben een prachtige bedrag opgehaald voor Stichting Het Vergeten Kind’, aldus Martin Kaaijk, voorzitter van Lionsclub Zaanstreek.

————————————————————————————————————————-

Fiets met de Lions mee voor de ‘vergeten kinderen’.

Niet thuis kunnen opgroeien. Dat wil geen enkel kind.

Ruim 50.000 kinderen groeien op zonder een eigen thuis. Kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn. Ze verblijven op plaatsen waar vaak minimale speelmogelijk- heden zijn en weinig aandacht voor traumaverwerking.

Stichting Het Vergeten Kind trekt zich het lot van deze kinderen aan, zij vinden dat deze ‘Vergeten Kinderen’ dezelfde kansen ver- dienen als een kind dat een echt thuis heeft. Daarom zetten zij zich in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren.

De gezamenlijke Lionclubs gaan daarom etsen om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze ‘Vergeten Kinderen’.

Fietst u mee?

Stichting Het Vergeten Kind vindt dat deze kinderen dezelfde kansen verdienen als een kind dat een echt thuis heeft. De LIONS bestaan dit jaar 100 jaar en willen bijdragen aan het verbeteren van de levensomstandigheden van deze kinderen.

Daarom houden de Lionsclubs Zaanstreek, Waterland en Kennemerland

fietspuzzeltochten
op
Zondag 11 juni 2017

voor iedereen, jong en oud!

De afstand van deze fietstochten zijn rond de 25 km en geschikt voor recreanten. Er zijn 4 verschillende opstapplaatsen verdeeld over de Zaanstreek, Waterland en Kennemerland. Deelnemen aan de fietstocht kan vanaf 7,50 euro per persoon, kinderen (geb. vanaf 01-01-2002) 3 euro. Bedrijven kunnen meedoen met het personeel of als sponsor. Bij VV Zaandijk (bestaat ook 100 jaar) hebben wij een gezamenlijk evenementen terrein met een hapje en een drankje en waarbij sport en spel aanwezig zijn. De starttijd is tussen 9 en 11 uur.

Kortom een hele gezellige dag voor gezinnen, vrienden, vriendinnen of als personeelsuitje, vul het zelf maar in.

Gewoon een laagdrempelige gezellige sportieve dag,

waarbij u de Vergeten Kinderen helpt.

Wanneer:        Zondag 11 juni 2017.

Wat:                Een leuke gezellige fietstocht voor het hele gezin.

Waar:               Vier opstapplaatsen verdeeld over Zaanstreek, Waterland en Kennemerland.

Waarom:         Om geld op te halen voor Het Vergeten Kind!

Schrijf je nu in!

Klik hieronder voor inschrijving en informatie:

www.trappenvoorhetgoededoel.nl

Fietst u mee voor Het Vergeten Kind op zondag 11 juni 2017?

De LIONS bestaan dit jaar 100 jaar. De LIONS is een wereldomvattende organisatie die zich als doel stelt dienstbaar te zijn aan de samen- leving zonder oogmerk van persoonlijke en materiële belangen. De leden stellen hun kennis en netwerk ter beschikking voor zaken van openbaar belang.

Landelijk is besloten om naast de feestelijke viering van ons 100-jarig bestaan een leuk evenement te houden waarvan de opbrengst wordt opgedragen aan stichting ‘Het Vergeten Kind’. Een prachtig doel om een bijdrage aan te leveren. ‘Het Vergeten Kind’ is een organisatie die kinderen opvangt en ondersteunt die naast de boot vallen. ‘Vergeten Kinderen’ zijn kinderen die mis- handeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn en hierdoor opgroeien in sobere instellingen met minimale speel- mogelijkheden.

De Lions willen zich graag inzetten om het leven van deze kinderen te verbeteren. Daarom nodigen de LIONS clubs Zaanstreek, Waterland en Kennemerland iedereen, jong en oud, uit om met ons mee te etsen. De afstand van onze etstocht is rond de 25 km en geschikt voor recreanten. Er zijn vier verschillende opstap- punten. Nabij de Zaanse Schans hebben wij een gezamenlijk eve- nementen terrein bij VV Zaandijk (bestaat ook 100 jaar) met een hapje en een drankje en waarbij sport en spel aanwezig zijn. Kortom een hele gezellige dag voor gezinnen, vrienden, vrien- dinnen of als personeelsuitje, vul het zelf maar in. Gewoon een laagdrempelige gezellige sportieve dag, waarbij u de ‘Vergeten Kinderen’ helpt.

Fiets mee voor ‘Het Vergeten Kind’!