Lions gaan ook weer golfen!

Ook dit jaar zijn wij druk bezig met het organiseren van alweer de 5e golfdag!! Jaja, jullie zien het goed, we hebben dit jaar ons eerste lustrum!!!!

Het goede doel voor dit jaar is Sportclub Only Friends, een organisatie die kinderen en jongeren met een beperking, in Amsterdam en omstreken, de mogelijkheid geeft om te sporten. www.onlyfriends.nl

Graag vragen wij jullie om 13 oktober 2017 te blokkeren in de agenda zodat jullie weer gezellig mee kunnen doen met onze wedstrijd.

Zoals gebruikelijk hebben we een Stable-ford en een Texas Scramble wedstrijd (naar keuze) > aanmelding ± om 10:30 uur, start wedstrijd, shotgun, 12:00 uur en we eindigen om ± 18:00 uur.

Aansluitend uiteraard weer een borrel + borrelhap tijdens de prijsuitreiking en loterij. Kosten voor dit alles bedragen € 30,00 per deelnemer.

Buiten de hoofdwedstrijd om, organiseren we ook weer een Chip- en Putt wedstrijd, waar jullie voor een kleine (extra) bijdrage aan mee kunnen doen.

Kortom; het belooft weer een leuke dag te worden!!!

Zoals jullie kunnen begrijpen hebben we hier ook sponsoren voor nodig om het geheel te kunnen laten slagen en een mooi bedrag aan Sportclub Only Friends te kunnen schenken.
Mocht er interesse zijn dan horen wij dat graag!